Contact - Osteo Laporte
24
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-24,theme-bridge,woocommerce-no-js,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,fusion-image-hovers,fusion-pagination-sizing,fusion-button_size-xlarge,fusion-button_type-flat,fusion-button_span-no,avada-image-rollover-circle-yes,avada-image-rollover-yes,avada-image-rollover-direction-left,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Maak een afspraak

U kan zelf snel en eenvoudig een afspraak inplannen online of bel op het nummer +32 456 22 17 78.

 

Om elke patiƫnt optimaal te kunnen behandelen, beantwoord ik geen telefoons tijdens de consultaties. Spreek dan zeker uw naam en telefoonnummer in en ik probeer u zo snel mogelijk terug te contacteren.

 

Bij het maken van een online afspraak, ontvangt u normaal steeds een bevestigingsmail. Indien u deze niet ontvangen heeft, is de afspraak niet geboekt. Contacteer mij dan telefonisch.

 

Kan u de afspraak niet nakomen ? Gelieve dan minstens 24uur op voorhand telefonisch te verwittigen. Zo niet wordt de voor u voorziene tijd in rekening gebracht.

Contact gegevens

Sofie Laporte
Kardinaal Sterckxlaan 59
1860 Meise

 

+32 456 22 17 78

 

info@osteolaporte.be

Contactformulier

ZWANGERSCHAPSVERLOF

Tem oktober 2024
IK ZIE JE GRAAG TERUG IN NOVEMBER !
close-link