Uw Osteopaat - Osteo Laporte
15978
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15978,theme-bridge,woocommerce-no-js,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,fusion-image-hovers,fusion-pagination-sizing,fusion-button_size-xlarge,fusion-button_type-flat,fusion-button_span-no,avada-image-rollover-circle-yes,avada-image-rollover-yes,avada-image-rollover-direction-left,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Uw Osteopaat

Ik studeerde in 2011 af als Master in de Lichamelijke Opvoeding –en Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit Brussel. Tijdens deze studie kwam ik als sporter in aanraking met osteopathie, waardoor mijn interesse in deze discipline getriggerd werd. Ik besloot dan ook Osteopathie bij te studeren en in 2015 studeerde ik af aan de International Academy of Osteopathy (IAO) in Gent.

 

Sindsdien ben ik werkzaam in een praktijk in Nederland. Vanaf augustus 2020 kan je bij mij ook terecht voor een osteopatische behandeling in de kiné praktijk in Meise (https://kinepraktijkmeise.be/).

 

Om mijn patiënten optimaal te kunnen helpen volg ik regelmatig postgraduate opleidingen en cursussen.  Zo blijf ik op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen en technieken binnen de osteopathie. Ik behandel mensen met allerlei soorten klachten en heb mij daarnaast gespecialiseerd in het behandelen van baby’s, kinderen en zwangere vrouwen. Ondertussen ben ik zelf ook mama van 2 kindjes.

ZWANGERSCHAPSVERLOF

Tem oktober 2024
IK ZIE JE GRAAG TERUG IN NOVEMBER !
close-link